Δείπνο Ασίας

Ιαπωνική γαστρονομία

Ο σεφ που θα ανοίξει την γαστρονομική σκηνή του Umami Festival ΄17 είναι ο Χρόνης Δαμαλάς.

Η μαγειρική του βασίζεται στην Ιαπωνική γαστρονομία, εκτελεσμένη με τρόπο τέτοιο που ξεχωρίζει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο πολυτάλαντος σεφ, έχει το χάρισμα να αποδίδει τα μέγιστα στην μαγειρική της Ιαπωνικής fusion κουζίνας που εκπροσωπεί.

Με θητεία σε εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης όπως: Nobu, Zuma, Kiku (NY / Dubai / Mykonos / Santorini / Athens) αλλά και στο Izakaya.
Τον Χρόνη Δαμαλά θα τον βρείτε στα πιο hot & elite εστιατόρια του πλανήτη αλλά και στο Umami Festival.

Ο Χ. Δαμαλάς είναι από τους αγαπημένους σεφ του TU και δεν το κρύβουμε. Για αυτό τον λόγο θέλουμε να μοιραστούμε με το κοινό μας, άλλη μια γαστρονομική εμπειρία, πλαισιώνοντας επίσημα την έναρξη του φεστιβάλ.

*Είσοδος μόνο με προ-κράτηση & περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Κόστος συμμετοχής: 75€ / άτομο (συμπεριλαμβάνονται όλα τα κρασιά)

Ο σεφ θα μαγειρέψει με το βιολογικό, μονοποικιλιακό ελαιόλαδο Calypso από την Μάκρη.

Κρατήσεις: Eπικοινωνήστε τηλεφωνικά με την υπεύθυνη κρατήσεων στο 697 244 2910

Εστιατόριο του Ξενοδοχείου Astir Egnatia Grecotel

18/02 Σάββατο στις 21:00

Fusion Ιαπωνική

Χορηγοί του event

Featured Image
Top