Δείπνο Ανατολής

Ο πρέσβης της Οθωμανικής κουζίνας παγκοσμίως

Ο Feridun Ugumu θα μας κάνει την ιδιαίτερη τιμή να μαγειρέψει την δεύτερη βραδιά του Umami Festival ΄17.

Ο κύριος Ugumu, του ιστορικού εστιατορίου Hunkar που βρίσκεται στο Nisantasi της Κωνσταντινούπολης θα μαγειρέψει για το ένα εκ των δύο γαστρονομικών δείπνων.

Όλοι γνωρίζουμε το "Hunkar Beyendi", αλλά το εστιατόριο Hunkar κατέχει τα σκήπτρα δημιουργίας αυτού του ιστορικού πιάτου, το οποίο και θα δοκιμάσετε στο δείπνο.

Η παραδοσιακή κουζίνα Ανατολής από έναν Master chef του είδους. Μαζί με τον Feridun Ugumu, θα μαγειρέψει και ο δημιουργικός σεφ Erhan Seker του μπουτίκ ξενώνα και βιολογικού εστιατορίου "Zeytinbagi" που βρίσκεται στο Edremit (κοντά στο Αϊβαλί).

Ένας συνδυασμός των κορυφαίων ελληνικών αποσταγμάτων από την Ποτοποιία Χίου Στουπάκη θα συνδυαστεί με το μενού έτσι ώστε να προσφέρει μια οικεία και παράλληλα διεθνή γευστική εμπειρία με ρίζες προερχόμενες από την παραδοσιακή Οθωμανική κουζίνα.

Το Καζανιστό ούζο Χίου αλλά και το δυσεύρετο μονοποικιλιακό τσίπουρο Μαύρο Ρόδο θα κάνουν το καλύτερο πάντρεμα στο μενού των 2 προσκεκλημένων σεφ.

*Είσοδος μόνο με προ-κράτηση & περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Κόστος συμμετοχής: 65€ / άτομο (συμπεριλαμβάνονται τα αποστάγματα και τα κρασιά)

Οι σεφ θα μαγειρέψουν με το βιολογικό, μονοποικιλιακό ελαιόλαδο Calypso από την Μάκρη.

Κρατήσεις: Eπικοινωνήστε τηλεφωνικά με την υπεύθυνη κρατήσεων στο 697 244 2910

Εστιατόριο του Ξενοδοχείου Astir Egnatia Grecotel

19/02 Κυριακή στις 21:00

Παραδοσιακή Οθωμανική/Πολίτικη

Χορηγοί του event
Featured Image
Top