Ομιλίες

Σεμινάρια Οίνου & Γαστρονομίας με κορυφαίους ομιλητές

Βασίλης Γαλανός

Ο αγαπημένος παρουσιαστής της εκπομπής “Γεύσεις και Οίνος” θα μας μιλήσει με τον δικό του τρόπο σχετικά με την σημαντικότητα της εξέλιξης στην σύγχρονη εστίαση. Η εκπαίδευση και προώθηση γύρω από το εμφιαλωμένο κρασί. Πως μπορούν τα σημεία εστίασης να εξελιχθούν ώστε να προσελκύσουν επισκέπτες, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες τους.

Μια ομιλία που δεν πρέπει χάσει κανένας λάτρης του κρασιού, του καλού φαγητού. Τέλος, δεν πρέπει να λείπει κανείς που ασχολείται με την εστίαση και τον τουρισμό!

*Είσοδος ελεύθερη με βασικό εισιτήριο εισόδου

Κυριακή 19/02 στις 17:00 στην κλειστή αίθουσα του ξενοδοχείου Astir Egnatia, Αλεξανδρούπολη

Δημήτρης Αντωνόπουλος

Κοσμογυρισμένος και “ιδιαίτερος” γαστρονόμος, όσον αφορά την άποψη του για τις παγκόσμιες κουζίνες.

Αρθρογράφος και γνωστός δημοσιογράφος του Αθηνοράματος και Alpha Guide. Στην ομιλία του θα καλύψει την εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας μέσα από μια πιο ... μοντέρνα άποψη!

Μπορούμε, άραγε, να "πειράξουμε" τα ιερά και όσια της κλασικής, αστικής ελληνικής κουζίνας;
Μπορούμε να φανταστούμε και να μαγειρέψουμε διαφορετικά, το μουσακά, τα γεμιστά, τα κουκιά, τα ρεβίθια, ή τα φασολάκια;

Κανένας επαγγελματίας της εστίασης ή λάτρης της μαγειρικής εξέλιξης, δεν θα πρέπει να χάσει αυτή την ομιλία!

*Είσοδος ελεύθερη με βασικό εισιτήριο εισόδου

 

Κυριακή 19/02 στις 18:30 στην κλειστή αίθουσα του ξενοδοχείου Astir Egnatia, Αλεξανδρούπολη

Οι Χορηγοί
Top